Другите за нас

Заседание на изпълнителното бюро на ITF


На 4-ти март 2006г. във Виена – седалището на Международната Таекуон-до Федерация-ITF, се проведе заседание на изпълнителното бюро на ITF.

Майстор Ким Унг Чол-8ми дан, Вицепрезидент на Международната Таекуон-до Федерация-ITF бе избран за председател на комисията по турнирите към ITF, което е поредното признание към майстор Ким от Международната Федерация за неговия принос за развиването на Таекуон-до ITF в България и по света.

На редовното заседание на изпълнителното бюро бяха поканени и господин Марио Богданов 5ти дан – президент на БФТ ITF и господин Красимир Гергинов 6ти дан – вицепрезидент на БФТ ITF, които дадоха отчет от името на организационния комитет на 7мото Световно първенство за юноши и девойки и 2ро за ветерани, за свършената до сега работа относно организацията на първенствата през месец юли 2006г в София.

Президента на ITF, господин Чанг Унг, даде отчет относно дейността на международната организация през изминалата 2005 година, бе приет бюджета за 2006 година и спортния календар на ITF.


Публикувана на: 2012-10-15 15:27:53 ч.