Другите за нас

73 страни от цял свят и над 1000 участника


са подали зявки за участие в 7-то Световното първенство за юноши и девойки и 2-ро ветерани, което ще се проведе в София от 26 до 30 юли 2006г. в Зимния Дворец на Спорта, съобщиха от организационния комитет на първенството.

Шампионата е под патронажа на Председателя на ДАМС г-жа Весела Лечева и ще събере целия елит на Таекуон-до в света начело с Президента на Международната Федерация проф. Чанг Унг, член на МОК, Гранд Майстор Ри Ки Ха 9-ти дан, вицепрезидент на ITF, Гранд Майстор Парк Джун Су 9-ти дан, вицепрезидент на ITF, Гранд Майстор Леонг Вай Менг 9-ти дан, вицепрезидент на ITF, Майстор Юрйи Калашников 8-ми дан, вицепрезидент на ITF, Майстор Георгиус Стилянидис 8-ми дан, Генерален секретар на ITF.

Амбициите на организационния комитет са това да е не само най-голямото, но и най-добре организираното световно първенство. Срещите ще се провеждат едновременно на 6 игрални полета, 65 съдии ще оценяват усилията на състезателите, за тях Международната Федерация съвместно с БФТаекуон-до ITF организират двудневен семинар по ръководството на Гранд Майстор Леонг Вай Менг 9-ти дан, вицепрезидент на ITF и Председател на Съдииската комисия.

Около 50 човека персонал ще се грижи за организацията в залата, 20 автобуса ще осъществяват комуникацията на състезателите от хотелите до залата и обратно


Публикувана на: 2012-10-15 15:38:49 ч.