Другите за нас

ЯСНИ СА ВЕЧЕ ОТБОРИТЕ КОИТО ЩЕ УЧАСТВАТ В ПЪРВИЯ КРЪГ ОТ " POWER TEAM SPARRING" ЛИГА БЪЛГАРИЯ на 05.02.2012г. в зала Арена "Армеец" от 18.00ч.


Отборите които ще участват в първия кръг от " POWER TEAM SPARRING" ЛИГА БЪЛГАРИЯ са "Фолкън" гр.Благоевград, "Калоян-Ладимекс" гр.Перник, АСТК"Тракия" гр.Пловдив и "ABC Fight Club" гр.София. На 05.02.2012г. в зала Арена "Армеец" от 18.00ч. в първият кръг ще се срещнат "ABC Fight Club" срещу "Калоян-Ладимекс" и "Фолкън" срещу АСТК"Тракия".Регламента на Лигата предвижда в следващите два кръга всеки отбор да изиграе по един мач срещу останалите съперници като след третия кръг ще бъде определен и победителя в " POWER TEAM SPARRING" ЛИГА БЪЛГАРИЯ за 2012г.

" POWER TEAM SPARRING" ЛИГА БЪЛГАРИЯ е част от регионалната " POWER TEAM SPARRING" ЛИГА която стартира преди 2 години.Българския отбор се класира трети на миналогодишното издание на турнира.В регионалната " POWER TEAM SPARRING" ЛИГА участват отбори от Хърватия, Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина, България, а от тази година се предвижда да се включат и отбори от Гърция и Румъния.


Публикувана на: 2012-10-15 16:24:13 ч.