Другите за нас

ABC FIGHT CLUB С ЮБИЛЕЙНИ ЕКИПИ ЗА 25-ГОДИШНИНАТА СИ


Юбилейните екипи са подходящи за тренировки, за всички вътрешни прояви на ABC Fight Club и други мероприятия

ABC Fight Club представи юбилейните си екипи за своята 25-годишнина, която предстои през Новата 2017 г. Екипите с логото на клуба вече са в продажба в залата на Националния стадион „Васил Левски“.

Новите екипи са с уникален дизайн и са изработени от оригинален камуфлажен плат, в зелена и кафява полева разцветка. Символиката препраща към корените на източните бойни изкуства във воинските общества от древността до наши дни, които са носители на традиционни добродетели като смелост, решителност, любов към Родината... Екипи в стил „милитъри“ са особено добре приемани от юношите и девойките и по-младите хора, за които воините често пъти са модел на подражание.

Моделът на юбилейния екип на ABC Fight Club следва традициите на източните бойни изкуства. Състои се от две части, като кройката им улеснява максимално изпълнението на характерните за корейските бойни изкуства високи техники с крака. Удобни са при тренировки на захвати, падания, хвърляния. Отличават се със здравина, функционалност и комфорт, а „защитните“ цветове ги правят особено практични за децата.

На гърба на горнището е изобразена емблемата на ABC Fight Club, а отпред е мотото на клуба „Live to fight, fight to live”, изписано с корейски йероглифи.

Новите тениски са в бяло-сива камуфлажна разцветка с логото и името на клуба.


Публикувана на: 2016-12-23 11:27:38 ч.