Другите за нас

ABC FIGHT CLUB НА „СОФИЯ СПОРТУВА“ НА 3 И 4 ЮНИ


Заповядайте на открити тренировки по таекуон-до в Борисовата градина на 3 и 4 юни 2017 г. в рамките на "София спортува"

ABC FIGHT CLUB се включва в мащабното спортно събитие на открито „София спортува“, което ще се проведе на 3 и 4 юни 2017 г. (събота и неделя) в Борисовата градина в столицата. Ще бъдат представени основни техники в корейското бойно изкуство таекуон-до, техники за самоотбрана, общоукрепващи упражнения и тренировки за здраве и добра физическа форма. Ще се запознаете с треньори и инструктори в клуба, ще научите повече за възможностите, които предлага за тренировки по различни бойни изкуства и бойни спортове.


От 10:00 часа на 3 юни ще се проведе открита демонстрационна тренировка с таекуондисти от клуба. В нея са поканени да се включат трениращите таекуон-до от всички зали на ABC FIGHT CLUB. Нека желаещите да участват да бъдат навреме, с бял добок и спортни обувки. 


Тренировките на открито носят много приятни емоции и са добра възможност да изпробвате наученото в залата в друга среда. За най-малките те са възможност да покажат усвоените таекуон-до умения не само пред близки и приятели, а и пред гостите на спортния празник в Борисовата градина.


Публикувана на: 2017-05-29 06:47:18 ч.