Другите за нас

СЕМИНАР С МАЙСТОР ИВАН ЦАЧЕВ ОТ ATN ТАЕКУОН-ДО НОРВЕГИЯ


На 9 август 2017 г., сряда, от 19.30 ч ще се проведе втора тренировка с майстор Иван Цачев (VIII дан) на тема хосинсул - самоотбрана

Тренировка - семинар с майстор Иван Цачев (VIII дан таекуон-до), президент на ATN Таекуон-до Норвегия (ATN TaeKwon-Do Norway), се проведе на 3 август 2017 г. Темите бяха основни принципи и техники в самозащитата, подходящи за малки и големи и хора с различно ниво в таекуон-до. Семинарът е продължение на традицията в ABC FIGHT CLUB да се провеждат тренировки и семинари по различни бойни изкуства.  

На 9 август, сряда, от 19,30 часа, ще се проведе втора тренировка на тема "хосинсул" (самоотбрана) с майстор Иван Цачев и майстор Красимир Гергинов.

Senior Master Иван Цачев е носител на 8-ми дан в GTF – Global Taekwon-do Federation (една от най-големите световни организации на неолимпийската версия на таекуон-до със седалище в Торонто, Канада). Той е едва четвъртият Senior Master в системата на GTF и единственият българин с подобно високо признание. Роден е на 13 септември 1949 г. в София. Напуска България през 1974 г. С таекуон-до се занимава активно от 1976 г., първоначално в САЩ, а впоследствие и в други държави, при различни школи и майстори. По професия е бивш музикант, а след това – лектор в Университета в гр. Тромсо, Норвегия, където прeподава спортен мениджмънт и бойни изкуства. В Норвегия е президент на ATN – организация, която обединява пет клуба по таекуон-до, с над 550 активно трениращи от 5 до 80-годишни. Води треньорски курсове за инструктори по бойни изкуства в Норвегия, посещава и провежда семинари и събития на таекуон-до GTF. 


Публикувана на: 2017-08-03 09:19:34 ч.