Другите за нас

DUK MOO HAPKIDO & KUMDO СЕМИНАР С МАЙСТОР ДИМИТРИС ИФАНТИДИС


Записване за семинара до 19 октомври 2017 г. в залата на ABC FIGHT CLUB на Националния стадион "Васил Левски", сектор Б, зала 4Б или на тел. +359 879 63 63 14.

За втора поредна година в България ще се проведе DUK MOO HAPKIDO & KUMDO СЕМИНАР с майстор Димитрис Ифантидис (Гърция). Събитието ще се състои в София на 21 и 22 октомври 2017 г. (събота и неделя) в спортната зала на ВИАС и в залата на ABC FIGHT CLUB на Националния стадион „Васил Левски“.

Програмата на семинара предвижда тренировка за черни колани и отворени тренировки по основни техники в хапкидо, свободен спаринг, освобождаване от захват, самоотбрана срещу нож, тояга, противодействие и обезвреждане на един и повече противници и др. Втория ден ще има тренировка по кумдо (корейско бойно изкуство с меч). Отвореният семинар по хапкидо и кумдо с майстор Димитрис Ифантидис е подходящ за всички възрасти и степени в различните бойни изкуства. Добре дошли са и тези, които проявяват интерес към техниките за самоотбрана в различните бойни стилове.

Майстор Димитрис Ифантидис е роден в Солун, през 1960 г. Тренирал е джудо, таекуон-до, хапкидо в Гърция, Корея, Иран и др. Бил е член на демонстрационен отбор по таекуон-до на Гърция, участвал е в демонстрации в Австралия, Корея, Англия, Франция и други. Преподавал е техники за самоотбрана на гръцки полицейски части. Носител е на VI дан в хапкидо, VI дан в таекуон-до, III дан в кумдо, II дан в джудо. От 2001 г. е инструктор и треньор в един от най-големите клубове в Солун – Athletic Kassandros.

За още информация - http://bit.ly/2y8NXZP


Публикувана на: 2017-10-09 11:52:32 ч.