Другите за нас

ТАЕКУОН-ДО ЗА ДЕЦА В КАЗИЧЕНЕ ОТ 17 ОКТОМВРИ


Таекуон-до всеки вторник и четвъртък 15.30 - 16.30 часа във физкултурния салон на 71-во СОУ "Пейо Яворов" - Казичене

За шеста поредна година децата и юношите в Казичене ще имат възможност да тренират таекуон-до във физкултурния салон на 71-во СОУ „Пейо Яворов“. Тренировките се подновяват от днес, 17 октомври 2017 г., и ще се провеждат всеки вторник и четвъртък. Заниманията се водят от световната и европейска шампионка по таекуон-до Недялка Бачева (IV дан). Тя има над 18 години стаж в столичния ABC FIGHT CLUB в тренирането и преподаването на корейското бойно изкуство. Помощник-инструктори за най-малките са Валентина Тодорова и Дона Кръстева, и двете с I дан в таекуон-до.


Десетки деца и юноши от Казичене защитиха успешно ученически степени в таекуон-до за изминалите пет години. Част от тях се изявяват на национални и открити турнири по таекуон-до и кик бокс. От училищната група са започнали състезателния си път 17-годишните Валентина Тодорова (световна шампионка по таекуон-до от Барневелд 2017) и Таня Джалалиева (европейска шампионка по таекуон-до от Ливърпул 2017).

Тренировките по таекуон-до се водят по уникалната методика на ABC FIGHT CLUB, утвърдена в повече от 25-годишната история на клуба, и проверена в състезателните и тренировъчните зали. Тя води до последователно физическо и психическо развитие, предпазва от травми и позволява дългогодишни занимания с корейското бойно изкуство. Тренировките по таекуон-до учат на дисциплина и увереност, развиват способности за самоотбрана и личностно израстване, работа в екип и организация на деня.


Публикувана на: 2017-10-17 07:36:59 ч.