Другите за нас

СЕМИНАР СИСТЕМА - ПОЛУНИН


Записване за семинара със Сергей Полунин - до петък, 10 ноември 2017 г.

Семинар-тренировка по система „Полунин“ с нейния създател Сергей Полунин ще се проведе на 11 и 12 ноември 2017 г., събота и неделя, в зала 4Б на Националния стадион "Васил Левски" (залата на ABC FIGHT CLUB).
Семинарът включва упражнения за връщане към естествените движения, работа със съзнанието и тялото и други теми. Освен на бойно-приложния аспект, особено внимание ще бъде обърнато и на оздравителната част и работата със съзнанието.

Сергей Полунин е създател на уникална система за работа с тялото и съзнанието, вицепрезидент на Федерацията по Армейски ръкопашен бой, дългогодишен инструктор по оцеляване и бойни приложни техники на руските части със специално назначение, носител на държавни и военни отличия, потомствен оренбургски казак.

Сред основните теми на семинара са: Управление на съзнанието в бойните изкуства, в екстремни ситуации и в ежедневието; принципи на построяването на естествените движения; принципи на работа с рептилния комплекс на нервната система при управление на тялото и съзнанието; принципи на създаване и постройка на защитните и атакуващите движения в бойните изкуства и др.

Занятията ще се провеждат на руски език с превод на български като има възможност за превод и на английски и испански език.
Семинарът със Сергей Полунин е отворен за всички, които имат интерес. Подходящ е за тези, които се интересуват от бойни изкуства и техники и принципи на самозащитата и искат да разширят познанията си в тези области.

Още информация на - http://bit.ly/2xjnGpm

За подробности следете събитието във Фейсбук или се обадете на 0879 63 63 14

***
Training-seminar-workout on the system „Polunin“ with its founder Sergej Polunin will be held on 11 – 12 November 2017, Saturday & Sunday, in the hall 4 B of the National Stadium" Vasil Levski " (ABC FIGHT CLUB hall). The seminar includes exercises for returning to the natural body movements, working with spirit and body, basic knowledge on Russian special forces trainings and other topics. The seminar is suitable for all interested in martial arts and the principles of self-defense.


Публикувана на: 2017-11-06 11:45:49 ч.