Другите за нас

СЕМИНАР СЪС СЕРГЕЙ ПОЛУНИН


Пореден семинар на Сергей Полунин (СИСТЕМА Полунин) ще се проведе на 23 и 24 февруари 2019 г.

Практически семинар по руски ръкопашен бой със Сергей Полунин ще се проведе в София на 23 и 24 февруари 2019 г., събота и неделя. Основен аспект в обучението ще бъдат принципите за управление на движенията на противника - как да разпознаваме намеренията и да изпреварваме действията му. Семинарът ще се проведе в залата на ABC FIGHT CLUB на стадион "Васил Левски" – зала 4Б от 09.00 – 13.00 ч и двата дни.

 

Сергей Полунин е създател на уникална система за работа с тялото и съзнанието, вицепрезидент на Федерацията по Армейски Ръкопашен Бой, дългогодишен инструктор по оцеляване и бойни приложни техники на руските части със специално назначение, носител на държавни и военни отличия, потомствен оренбургски казак.

В основата на създадената от него СИСТЕМА е възстановяването на естествените движения и инстинкти, заложени у всеки от нас чрез принципа на Златното сечение. Златното сечение или Златната пропорция е моделът, по който е построен целият микро- и макрокосмос и се среща навсякъде - от структурата на човешкото тяло, отпечатъци, ДНК и т.н. до всяко творение в природата.

Обучението се провежда по уникалната методика за подготовка на руските специални части. Система Полунин е насочена към възстановяване на естествените движения и реакции. Освен на бойно-приложния аспект, внимание ще бъде обърнато и на оздравителната част и работата със съзнанието.

ЦЕНА ЗА УЧАСТИЕ В СЕМИНАРИТЕ:

60 лв на ден.

(Заплащането става на място, в брой)

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:

Красимир Гергинов – 0879 63 63 14

Иво Величков – 0878 89 94 86


Публикувана на: 2019-01-31 13:43:03 ч.