Другите за нас

ОТНОВО БОКС С ПАЛМИ РАНЧЕВ


Тренировка - семинар с Палми Ранчев на 16 октомври 2021 г.

 

За поредна година ще се проведе тренировка – семинар с известния наш специалист по бокс Палми Ранчев. Традицията да гостува в ABC FIGHT CLUB датира от дългогодишното спортно приятелство с друг от най-известните треньори и специалисти в бойните изкуства и бойните спортове у нас – Красимир Гергинов. Тази година събитието ще се състои на 16 октомври, събота.


Във време на промени и приспособяване, вследствие на ситуацията с ковид, в която сме поставени, всяко събитие в бойните спортове има своя друга тежест. На срещите и тренировките с хора, отдали живота си на спорта, можем да почерпим не само технически похвати и новости, но и мотивация да продължим напред.    

  

Ценни са съветите на Палми Ранчев и за спортно-техническата подготовка, и за спортното дълголетие, и за мениджмънта на изявите, ценни са и спомените и опита му от работа с различни по манталитет и стил боксьори през годините.  


Палми Ранчев е всепризнат специалист в прилагането на изпреварваща система. Тренировките му включват техники и тактически решения, които все още не са станали популярни, а се използват само от школи със световни успехи.


По време на семинара ще обърне внимание върху усъвършенстването както на стандартни, така и на нетипични техники в бокса.


Тренировките са подходящи както за професионалисти, така и за любители и всички, които проявяват по-широк интерес към бойните спортове.


Семинарът ще се проведе в София, зала 5Б на Национален стадион "Васил Левски", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 38, сектор Б, вход 1, ABC FIGHT CLUB. За още информация и записване 0879 63 63 14


Снимка: Архив ABC FIGHT CLUB и Красимир Гергинов

 

Избраната снимка показва любопитен момент от историята в бойните изкуства. На нея през 1989 г. са групата по Таекуон-до ITF във ВИФ „Георги Димитров“. Така редом с корейските майстори Гранд Мастър Хван Джън Нам и Гранд Мастър Ким Унг Чол, на нея са и Палми Ранчев и Красимир Гергинов, заедно с тогавашни български и гръцки студенти и приятели трениращи таекуон-до в първите му години.


Публикувана на: 2021-10-13 12:34:03 ч.