Другите за нас

ТАЕКУОН-ДО ЛЮЛИН С НОВ АДРЕС


Световната шампионка по таекуон-до GTF Петя Станева води тренировки понеделник, сряда и петък в ж.к. "Люлин" 7

Нов дом има групата по таекуон-до в столичния кв. „Люлин“. От 1 март 2023 г. тренировките вече ще се провеждат в собствена зала на адрес ж.к. „Люлин 7“, ул. „Арх. Георги Ненов“ 26. Таекуон-до за деца с треньор известната наша състезателка по таекуон-до Петя Станева има всеки понеделник, сряда и петък от 17.45 часа.


Тренировките по корейското бойно изкуство таекуон-до възпитават в дисциплина и самостоятелност и изграждат у трениращите редица полезни физически и психически качества. Трениращите в групата в „Люлин“ имат възможност да участват във всички прояви на ABC FIGHT CLUB – семинари, изпити за степени, лагери, състезания и др.


Петя Станева (I дан) е дългогодишен изявен състезател на ABC FIGHT CLUB. Тя е световна шампионка по таекуон-до GTF от Световното първенство в София през 2022 г. и двукратна европейска вицешампионка по таекуон-до ITF през 2017 и 2018 г. Носителка е на много медали от национални и международни турнири по таекуон-до и таекуондо WT (олимпийска версия), савате (френски бокс), бокс, кик бокс. Европейска шампионка по савате от 2015 г. Има над десет години треньорски стаж в таекуон-до. Студент в Националната спортна академия (НСА) – треньорски профил.  


Добре дошли са нови участници в групата!


Публикувана на: 2023-02-27 12:26:07 ч.