Другите за нас

СЕМИНАР ХАПКИДО С ГРАНД МАСТЕР КИМ БЕОМ


На 18 март, събота, в Солун ще се проведе семинар ХАПКИДО на Гранд Мастер Ким Беом (VII дан хапкидо, VI дан таекуон-до)

На 18 март, събота, в Солун, Гърция, ще се проведе семинар на Гранд Мастер Ким Беом по корейското бойно изкуство хапкидо. Семинарът се организира от DukMoo Academy – школа по таекуон-до, хапкидо и кумдо.

ABC FIGHT CLUB ще участва в семинара със свои представители.

Гранд Мастер Ким Беом (VII дан хапкидо, VI дан таекуон-до) е представител на World Korea Hapkido Federation и президент на Хапкидо федерацията на Обединеното Кралство. Главен инструктор и основател на няколко клуба с насоченост хапкидо, кумдо и таекуон-до в Обединеното Кралство, Испания, Франция и Гърция.

Обучава се на корейски бойни изкуства от своя баща - гранд майстор Ким Дук Ин, IX дан. Представител е на фамилна корейска бойна школа и целият му живот е свързан с трениране и преподаване на бойни изкуства. Живее и практикува в Англия. Тренировките му по хапкидо са достъпни за хора от всякаква възраст, независимо от физическата им подготовка. В тях се набляга на традиционното обучение в хапкидо, което включва освен техники за самоотбрана и здравословния аспект като упражнения за подобряване на физическото състояние, дихателни практики, акупунктура и др.


Публикувана на: 2023-03-13 12:35:58 ч.