Другите за нас

ПРИЗНАНИЕ ЗА ПРИНОС В БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА


Треньорът по бокс Палми Ранчев с принос за подготовката на световни и европейски шампиони по таекуон-до и кикбокс

За първи път специален гост на ФЕСТИВАЛ НА БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА на 19 май 2024 г.беше изтъкнатият наш треньор по бокс Палми Ранчев. Той получи купа за цялостна дейност, заслуги в бойните спортове и дългогодишно сътрудничество. Тя бе връчена от майстор Красимир Гергинов,  председател на ABC FIGHT CLUB и организатор на фестивала.

Награждаването премина с присъщото на Палми Ранчев неподражаемо чувство за хумор, под аплодисментите на състезатели, треньори, съдии и гости на откриването и в присъствието на представители на общинското ръководство на Район Кремиковци.

Палми Ранчев е свързал името си със самото начало на бокс и кикбокс тренировките в ABC още в началото на 90-те години на ХХ век.

Допринася за подготовката на много от световните и европейските шампиони на клуба по таекуон-до и кикбокс.

Има забележителни познания в бойните спортове и методика на подготовка на световно ниво, които с удоволствие споделя с треньорите в залата и с младите състезатели. Провел е десетки семинари и тренировки по бокс и кикбокс в залите на клуба и до днес остава един от най-големите приятели на ABC FIGHT CLUB.

Забележителни са неговото присъствие, неизчерпаема енергия, боен дух и постоянство, от които с удоволствие черпим при всяко негово гостуване в залата.

Бъди жив и здрав и продължавай да вдъхновяваш в спорта и в живота!


Публикувана на: 2024-06-18 08:14:57 ч.