Другите за нас

15-ТИ ЛЕТЕН ЛАГЕР 2015г. “Live to fight , fight to live”


ABC FIGHT CLUB” организира 15-ти летен лагер по таекуон-до и кикбокс от 03.08.2015 до 09.08.2015г, който ще се проведе на територията на „ ТЕРРА Комплекс**** ”, разположен в местността Бетоловото в тиха и спокойна зона с прекрасна гледка към голф игрището и величествената Пирин планина. http://liato.terracomplex.com

Всички членове на клуба трениращи таекуон-до, кикбокс и бокс са добре дошли.  Участниците в лагера ще се обучават по специална спортна програма за укрепване и развитие на долни крайници и техниките прилагани с крака. Ще се работи целенасочено за качествата сила, гъвкавост и бързина, а за най- малките денят стартира с игри и тренировка за ловкост. Тренировките са разнообразни и обхващат всички аспекти на човешкото поведение. Менюто  е подбрано с грижа към  здравословното хранене за  спортисти и подрастващи.  Тренировки по самоотбрана също са включени в програмата, предвидени са занимания и за родители. Тренировкте ще бъдат на открито, участниците ще могат да развият следващото стъпало в своите психически и физически възможности, както и да се мотивират за успех .

Трениращите таекуон-до получават  повишаване на техническото си ниво.

Тренировките ще се провеждат от високо квалифициран екип от иструктори на клуба под  ръководството на Майстор Красимир Гергинов VII дан таекуон-до.

Деца 8 годишна възраст (родени през 2007,2008.......г.) задължително трябва да бъдат с придружител !

Записването за лагера става с внасянето на 50% от сумата до 03.07.2015г.!   

За по вече информация може да се консултирате с инструкторите на групите:

0879 63 63 13 - Недялка Бачева

 или да посетите www.abcfight.com


Публикувана на: 2015-05-13 14:44:09 ч.