Другите за нас

Оспорвани срещи на „ABC Fight - 6“ за край на състезателния полусезон


      Вътрешно състезание от веригата „ABC Fight 6" преди лятната ваканция за учениците се проведе в залата на столичния „ABC Fight Club" на Националния стадион „Васил Левски" в събота, 20 юни. Участие взеха повече от 60 състезатели, трениращи таекуон-до и кик бокс, от почти всички възрастови групи. С него приключва полусезонът за членовете на клуба, които се състезават в турнири в двата спорта. 
Състезанието бе дебют за някои от най-малките членове на клуба, които тренират таекуон-до. Други го използваха за трупане на още опит в дисциплините форми и спаринг. Специален акцент във вътрешните състезания е заострянето на вниманието на младите състезатели към правилната техника и уважението към съперника, съдии и треньори. Медалите и класирането остават на по-заден план, тъй като са външната форма на признание. Уважението на инструкторите и съотборниците при добро представяне се ценят далеч по-високо - това са само част от „уроците", преподавани на вътрешните състезания, организирани от „ABC Fight Club".

     В „ABC Fight - 6" се включиха деца, юноши и девойки от групите, които тренират таекуон-до на Националния стадион, в Спортен център „Нео" в кв. „Люлин", в кв. „Манастирски ливади" с инструктори световните и европейски шампионки Амалия Колева и Недялка Бачева , както и Адриян Хаджийски и Петя Станева . 
Своеобразен „гала спектакъл" на „ABC Fight - 6" бяха четирите оспорвани срещи по кик бокс при мъжете, които предизвикаха много емоции и сред публиката. 
Тренировките в „ABC Fight Club" през летните месеци продължават. През юли предстоят изпити за повишаване в технически степени по таекуон-до. В началото на август в Банско ще се проведе и 15-ият летен лагер на клуба „Live to fight, fight to live", за който записванията продължават до 4 юли.

Снимки от състезанието може да видите на:https://www.facebook.com/fight.sc/media_set?set=a.760495234067581.1073741829.100003213349088&type=3


Публикувана на: 2015-06-25 18:03:01 ч.