Другите за нас

Атрактивен старт за новата група по таекуон-до в жк "Младост 3"


    Aтрактивна демонстрация на ефектни техники в таекуон-до и чупене на дъски беше дадено началото на нова група за тренировки по таекуон-до в столичното 144-то училище "Народни будители". Демонстрацията бе дело на столичния "АВС Fight Club", който дава още една възможност за тренировки по таекуон-до ITF на децата в столичния квартал "Младост 3" от началото на ноември. Тренировките ще се провеждат във вторник и петък от 19.00 часа. Инструктор е Петя Станева (I дан), многократен медалист от състезания по таекуон-до, кик бокс и европейска шампионка на савате. Студентка е в Националната спортна академия, специалност "таекуон-до".
В детските групи на клуба тренировката е съобразена с възрастта на децата. Дисциплина, увереност, състезателен дух, постоянство - това са само някои от качествата, които се развиват при заниманията с бойни изкуства и в частност таекуон-до. И още: физическа издръжливост, координация на движенията, познания за активен и здравословен начин на живот...

Тренировките по таекуон-до в клуба се провеждат по методика, утвърдена от корейските майстори, работили в България още от 80-те години на ХХ век. Техниките се основават на принципите на съвременната наука, в частност на физиката, която учи как да генерираме максимална сила. Духовните принципи стъпват на традиционното етично наследство на Изтока.
„ABC Fight Club" е един от най-старите клубове, които развиват бойни изкуства в България. Основан е от сахьоним Красимир Гергинов (VII дан). Той е международен инструктор и международен съдия по таекуон-до, вицепрезидент на Българската федерация по таекуон-до ITF в периода 1999 - 2013 г.
Повече информация и записвания за тренировките по таекуон-до ITF в жк „Младост 3" на тел. 0886658408, Петя Станева. 

тренировки:
вторник  19.00 - 20.00ч. и от 20.00  -  21.00ч.
петък  19.00  - 20.00ч. и от 20.00  -  21.00ч.


Публикувана на: 2015-11-03 16:07:08 ч.