Другите за нас

„LIVE TO FIGHT, FIGHT TO LIVE“ – КРАЙ БРЕГА НА МОРЕТО


Записванията за XVII летен спортен лагер „Live to fight, fight to live”, организиран от „ABC Fight Club”, продължават до 1 юли 2016 г. 

XVII летен спортен лагер „Live to fight, fight to live” е една възможност за тези, които искат да добият представа от уникалната методика на тренировки по бойни изкуства и бойни спортове, по която се работи в „ABC Fight Club”. Тя е създадена на базата на дългогодишния опит в тренировъчната зала и състезателната практика в различни бойни изкуства и бойни спортове. Ефективността й е доказана чрез световните и европейски титли на състезателите на „ABC Fight Club” на турнири в цял свят по таекуон-до, кикбокс, бокс, савате в продължение на повече от 20 години. Тренировките са за начинаещи и напреднали; провеждат се два или три пъти на ден, в зависимост от възрастта и уменията. Освен физически, са предвидени и теоретични занимания.


ТРЕНИРОВКИ:

ТАЕКУОН-ДО - корейско бойно изкуство и боен спорт, едно от най-популярните в световен мащаб. В спортен аспект се характеризира с много добра техника с крака и ръце, развиване на умения за единоборство, състезателен дух, екип. Но освен тях, качествата, придобити в резултат на заниманията с таекуон-до, опитът, познанията, са от полза за всички. Затова за много от тези, които се занимават с таекуон-до, то постепенно става нещо повече: начин на живот.

КИКБОКС – един от най-популярните бойни спортове, в който почти всеки може да намери своите възможности: от професионален спорт до система за активен и здравословен начин на живот.   

САВАТЕ – френски бокс, малко познат у нас, но с все по-сериозно развитие в световен мащаб.

БОКС – най-познатият като име и едновременно с това – един от спортовете, за които има най-много митове и предразсъдъци. Лагерът е възможност да се запознаете отблизо с качества, които създава боксът, необходими както в спорта, така и в живота.


ИНСТРУКТОРИ: Тренировките се провеждат от висококвалифицирани инструктори, под ръководството на Красимир Гергинов (VII дан таекуон-до ITF), международен инструктор и международен съдия.


УЧАСТНИЦИ: Добре дошли са всички, които тренират или проявяват интерес към заниманията с различни бойни стилове. Лагерът е подходящ и за трениращи други спортове, които искат да обогатят знанията си, да спортуват или просто да се забавляват. Може да се включи и всеки, който има интерес към здравословния начин на живот, движението и спорта.


ВРЕМЕ: 10 нощувки. От 26 август (петък) до 5 септември (понеделник) 2016 г.


БАЗА: СОК „Камчия“. Мястото предоставя отлични възможности за практикуване на различни видове спорт и тренировки за посетители от всички възрастови групи, с различна степен на подготовка - от начинаещи до професионалисти.


За още информация и записвания: +359 879 63 63 14; www.abcfight.com или www.abctaekwon-do.com


Публикувана на: 2016-05-11 15:39:21 ч.