Другите за нас

Семинар Хапкидо & Кумдо с майстор Димитрис Ифантидис


Семинар и тренировки по хапкидо, кумдо и техники за самоотбрана с майстор Димитрис Ифантидис (Гърция) ще се проведат в София на 29 и 30 октомври 2016 г. (събота и неделя). Това е първото гостуване на гръцкия майстор в България. 

Програмата на семинара в София предвижда тренировки по основни техники в хапкидо, свободен спаринг, освобождаване от захват, самоотбрана срещу нож, тояга, противодействие и обезвреждане на един и повече противници и др. Ще бъде представено и кумдо (съвременно корейско бойно изкуство, близко до японското кендо).

Отвореният семинар по хапкидо и кумдо в събота вечерта и неделя предиобед с майстор Димитрис Ифантидис е подходящ за всички възрасти и степени в различните бойни изкуства. Добре дошли са и всички, които проявяват интерес към техниките за самоотбрана в различните бойни стилове. 

Майстор Димитрис Ифантидис е роден в Солун, през 1960 г. Тренирал е джудо, таекуон-до, хапкидо в Гърция, Корея, Иран и др. Бил е член на демонстрационен отбор по таекуон-до на Гърция, участвал е в демонстрации в Австралия, Корея, Англия, Франция и други. Преподавал е техники за самоотбрана на гръцки полицейски части.
Носител е на VI дан в хапкидо, VI дан в таекуон-до, III дан в кумдо, II дан в джудо. От 2001 г. е инструктор и треньор в един от най-големите клубове в Солун.
Още информация за майстор Димитрис Ифантидис, хапкидо и дукмоо може да намерите на официалния им сайт - www.hapkido-dukmoo.com

 

Програма на семинара

 

29.10.2016 - 10-12ч. тренировка за черни колани

29.10.2016 - 17-20ч. тренировка хапкидо отворена за всички желаещи

30.10.2016 - 10-13ч. тренировка кумдо, полицейски техники и оръжие отворена за всички желаещиЦена за двата дни - 20 лв. 


Публикувана на: 2016-10-13 16:11:16 ч.