Другите за нас

Нова група по таекуон-до за деца в столичния кв. Витоша


Тренировки по таекуон-до за деца в спортен център Be Fit by Milko на адрес София, ул. Ради Радев №18

Най-новата група по таекуон-до в столичния квартал „Витоша“ провежда тренировки в спортен център „Be Fit by Milko“ на ул. „Ради Радев“ №18 четири пъти седмично. Групата е подходяща за деца и юноши, начинаещи в корейското бойно изкуство. Заниманията се водят от Недялка Бачева (IV дан), световна и европейска шампионка по таекуон-до. Завършила е Треньорски факултет в НСА и тренира и преподава корейското бойно изкуство повече от 18 години в столичния ABC Fight Club.

Таекуон-до е сред най-популярните бойни изкуства в световен мащаб. Заниманията с таекуон-до учат децата на повече самодисциплина и умения за общуване. Редовните тренировки по таекуон-до дават енергия и чувство на увереност, че можеш да реагираш, ако си застрашен.

Таекуон-до е добра алтернатива за развитието на силно тяло и практикуването на активен и здравословен начин на живот. Дори и няколко седмици тренировки се отразяват положително на физическото и психическото развитие. Обстановката по време на тренировка по таекуон-до е свързана с традициите на източните бойни изкуства на уважение, самоконтрол, учтивост, дисциплина и постоянство.

ГРАФИК: Понеделник и сряда от 17.00 – 18.00 ч.; Събота и неделя от 11.00 – 12.00 часа


АДРЕС: София, кв. „Витоша“, ул. „Ради Радев“ 18, спортен център „Be Fit by Milko“


ЗА КОНТАКТИ: 0879 63 63 13; http://bit.ly/2hALOi0


Видео от демонстрация по таекуон-до на ABC Fight Club може да видите тук - http://bit.ly/2hN9os2


Публикувана на: 2016-12-16 11:53:15 ч.