Другите за нас

СЕМИНАР НА СЕРГЕЙ ПОЛУНИН


Семинар на Сергей Полунин, създател на Система Полунин, ще се проведе на 21 и 22 април 2018 г.

Поредният семинар на Сергей Полунин в България ще се проведе на 21 и 22 април 2018 г., събота и неделя в залата на ABC FIGHT CLUB - зала 4 Б на Националния стадион „Васил Левски“.


В събота от 9.30 - 14.00 ч. темата е: "Принципите на Златното сечение в духовните и енергийните практики". Обучението ще бъде предимно теоретично, но ще има и лека физическа част.
В неделя от 9.30 – 14.00 ч. темата е: "Бойно-приложни техники на руските части със специално назначение". Обучението ще бъде предимно на базата на физически упражнения и практики.

Сергей Полунин е създател на уникална система за работа с тялото и съзнанието, вицепрезидент на Федерацията по Армейски Ръкопашен Бой, дългогодишен инструктор по оцеляване и бойни приложни техники на руските части със специално назначение, носител на държавни и военни отличия, потомствен оренбургски казак.

В основата на създадената от него СИСТЕМА е възстановяването на естествените движения и инстинкти, заложени у всеки от нас чрез принципа на Златното сечение. Златното сечение или Златната пропорция е моделът, по който е построен целият микро- и макрокосмос и се среща навсякъде - от структурата на човешкото тяло, отпечатъци, ДНК и т.н. до всяко творение в природата.

Обучението се провежда по уникалната методика за подготовка на руските специални части. Система Полунин е насочена към възстановяване на естествените движения и реакции. Освен на бойно-приложния аспект, особено внимание ще бъде обърнато и на оздравителната част и работата със съзнанието.


ЦЕНА:
120 лв - за участие в целия двудневен семинар.
60 лв. - за участие само в един от дните на семинара.
(Заплащането става на място, в брой)

Занятията ще се провеждат на руски език с превод на български. Има възможност за превод и на английски и испански език.


ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:
Красимир Гергинов – 0879 63 63 14
Иво Величков – 0878 89 94 86


Публикувана на: 2018-03-26 11:24:58 ч.