Другите за нас

ЛЕТЕН ЛАГЕР КАМЧИЯ 2018


Ранно записване за летния лагер - до 1 юли 2018 г. С възможност за записване и до 15 юли и 1 август 2018 г. 

XXI летен лагер, организиран от ABC FIGHT CLUB под надслов “Live to fight, fight to live”, ще се проведе в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“ от 26 август до 1 септември 2018 г. Поканени са всички, които желаят да повишат подготовката си в бойните изкуства, напреднали и начинаещи.

Лагерът включва шест нощувки, храна, тренировки, възможности за допълнителни спортни занимания, място на плажа.

Летният лагер „Live to fight, fight to live” е възможност за тези, които искат да добият представа от уникалната методика на тренировки по бойни изкуства и бойни спортове, по която се работи в ABC FIGHT CLUB. Тя е създадена на базата на дългогодишния опит в тренировъчната зала и състезателната практика. Ефективността й е доказана чрез световните и европейски титли на състезателите на ABC FIGHT CLUB на турнири в цял свят по таекуон-до, кикбокс, бокс, савате в продължение на 25 години. Тренировките са за начинаещи и напреднали; провеждат се два или три пъти на ден, в зависимост от възрастта и уменията. Освен физически, са предвидени и теоретични занимания.

 

***

ABC FIGHT CLUB will host a XXI Summer Cump “Live to fight, fight to live” for all taekwondo, kickboxing, boxing, savate, hapkido students. The Summer Camp will be held from 26 August – 1 September 2018 in Sanatorium and Health Complex “Kamchia”.


Публикувана на: 2018-05-21 08:17:37 ч.