Другите за нас

ТАЕКУОН-ДО ЗА ПОРАСНАЛИ


Тренировки по корейското бойно изкуство таекуон-до всеки понеделник, сряда и петък от 19.30 ч

На тренировките по таекуон-до всеки понеделник, сряда и петък от 19.30 ч. са добре дошли всички, желателно над 16 години, които искат да тренират таекуон-до като бойно изкуство. Тренировките са съобразени с различните нива.

Таекуон-до е не само боен спорт, а и бойно изкуство, което носи много от философията, етиката и практиката на източните бойни изкуства.

Тренировките по таекуон-до в ABC FIGHT CLUB са на базата на методика, създадена от корейски майстори и от дългогодишната практика в тренировъчните зали.

Корейското бойно изкуство таекуон-до може да се тренира практически от всеки, без ограничение на възрастта, и без значение дали се е занимавал преди това активно със спорт.

Таекуон-до дава добра физическа кондиция, възпитава качества като дисциплина и самодисциплина, уважение и самоуважение.

Таекуон-до си остава преди всичко бойно изкуство за самоотбрана и тренировките са насочени към развиване на качества и умения, с които хората да се чувстват по-уверени.

Редовните занимания с таекуон-до се отразяват положително при справянето със стреса и напрегнатия начин на живот, водят до по-високо самочувствие, създават умения за справяне в стресови ситуации.

Трениращите таекуон-до имат възможност да участват в семинари, лагери, демонстрации на клуба, вътрешни състезания, изпити и др.


Публикувана на: 2018-10-23 10:53:28 ч.