Другите за нас

PRE-TEST ЧЕРНИ КОЛАНИ


Pre-test за черни колани ще се проведе на 8 август

Традиционният pre-test (предварителен изпит) за черни колани тази година ще се проведе на 8 август 2021 г.неделя, от 09.00 часа, в зала 5Б на ABC FIGHT CLUB на Национален стадион „Васил Левски“.

На изпита могат да се явят всички, които тренират таекуон-до в групите на клуба, и са I-ви, II-ри, III-ти, дан и 1 гуп.

Предварителният изпит се провежда за трета поредна година, в различни таекуон-до дисциплини. Тази година ще е в дисциплините форми (тул), силов тест (киокпа), самозащита (хосинсул).

Предварителният изпит е задължителен за всички черни и червени колани, които желаят да се явят на изпит за следващи степени през 2021 г. Записването за него е при инструкторите на групите.

***

Предварителните изпити за черни колани (междинни вътрешни изпити) имат за цел да покажат на кандидатите докъде са стигнали и какво още им е необходимо. Те са практика в школи по таекуон-до по света.

Доколкото интервалите от време между отделните данове са значително по-дълги (от 2 и повече години), предварителните изпити дават на участниците в тях:

  • реална оценка за нивото на собствените им възможности към момента на провеждане;
  • възможност да поддържат и практикуват в стресови условия по-редки техники като силов тест и специална техника;
  • преценка за точността на наученото до момента;
  • коригиране на знанията и попълване на пропуските

Повече информация може да получите от инструкторите на групите и в залата на ABC FIGHT CLUB на тренировките за черни колани всяка сряда (19.30 ч) и неделя (12.15 ч)

Публикувана на: 2021-08-02 12:55:43 ч.