Другите за нас

БОКС ОТ БАРСЕЛОНА ИДВА С ПАЛМИ РАНЧЕВ


Семинар - тренировка по бокс с Палми Ранчев ще се проведе на 30 октомври 2023 г., за трениращите бокс, кикбокс и таекуон-до

Уникална възможност за споделяне на българския и испанския опит в бокса дава известният наш треньор Палми Ранчев на 30 октомври.

При поредното му завръщане в България тези дни, освен натоварената програма от срещи и разговори с почитатели на неговото литературно творчество, той ще проведе семинар-тренировка по бокс в ABC FIGHT CLUB.

Тренировката с Палми Ранчев стана традиция в последните години и събира любители и състезатели от всички възрасти и нива.

Палми Ранчев не спира да се развива и успешно съчетава практиката си от българския и испанския бокс в продължение на години. Вече води тренировки по бокс в Барселона в клуб „Ноу Лимитс“ (No Limits Sports Center). Клубът е специализиран за бокс, кикбокс, муай тай и други бойни спортове.

Треньорите и трениращите в него не пропускат да отбележат уменията на българския специалист и да му засвидетелстват уважение за знанията и опита, които споделя с тях. Провели са любителски турнир по бокс на негово име, а тази пролет го изненадали със специален плакат за стената на личностите на залата с негови снимки и посвещение.

„Започнал съм като треньор в "Славия", доста време работих в други клубове (с най-голямо удоволствие в клуб "АВС"), така че и в Барселона не правя нещо кой знае колко различно“, разказва Палми Ранчев. „В „Ноу Лимитс“ уча една група млади спортисти на бокс и бойни изкуства. И заедно с тях все още се чувствам млад и удовлетворен. Защото има една голяма разлика в манталитета. В България някои хора направят една-две победи в спорта и решават, че знаят и могат всичко. Там е точно обратното: младите искат да научат и да извлекат всичко от опита и знанията на треньора. Имат съвсем друга нагласа и затова успяват“, споделя Палми Ранчев.

***
В България Палми Ранчев е дългогодишен треньор в „Олимпийски надежди“, клубен треньор и треньор в националния отбор по бокс. Тренировките му включват техники и тактически решения, които все още не са станали популярни, а се използват само от школи със световни успехи. Всепризнат специалист е в прилагането на изпреварваща система. Има богата практика в тренировъчните и състезателните зали. В ABC FIGHT CLUB името му се свързва с принос в подготовката на някои от най-успешните състезатели на клуба на национално и международно ниво.

***
На 30 октомври 2023 г., понеделник, Палми Ранчев ще проведе семинар-тренировка от 19.30 ч. в залата на ABC FIGHT CLUB на Националния стадион „Васил Левски“ – зала 5Б.
Тренировката е подходяща както за любители, така и за състезатели. Добре дошли са и всички, които проявяват по-широк интерес към бойните спортове!
За още информация: 0879 63 63 14

Публикувана на: 2023-10-26 09:02:57 ч.