Другите за нас

ДЕСЕТ УЧАСТНИЦИ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ТАЕКУОН-ДО В ТАЛИН


От 26 до 29 април в Талин, Естония, ще се проведе Европейско първенство по таекуон-до за деца, юноши и девойки, мъже и жени и ветерани

Десет състезатели на ABC FIGHT CLUB заминаха днес за участие в Европейското първенство по таекуон-до в Талин, Естония. Шампионатът ще се проведе от 26 до 29 април 2018 г. и е за всички възрастови групи: деца, юноши и девойки, мъже и жени и ветерани.  

При жените участват многократната световна и европейска шампионка Амалия Колева, както и медалистките от много държавни и международни турнири - Петя Станева и Виктория Йорданова.

При юноши и девойки старша възраст участват европейската шампионка от Ливърпул 2017 Таня Джалалиева и Николай Василев.

При юноши и девойки младша възраст участват европейската шампионка при децата от Ливърпул 2017 Ния Христова и Калоян Чуркин и Мартин Иванов.

При децата до 13 години участват европейската шампионка от Солун 2016 Екатерина Иванова и Калоян Кирилов.

Всички участници са многократни шампиони и медалисти в своите категории от национални и международни състезания и държавни първенства.

Европейското първенство по таекуон-до в Талин ще се излъчва от четвъртък, 26 април, он лайн на адрес: https://tkd-itf.gr/index.php?action=streaming&player=81&terren=1


Публикувана на: 2018-04-24 09:09:10 ч.