Другите за нас

СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ И МЕДАЛИСТИ НА ЛЕТНИЯ ЛАГЕР


Летният лагер се провежда в Ахелой с участието на световни шампиони и медалисти от Световното първенство по таекуон-до GTF и OPEN Световната купа по таекуон-до 

Утре, 26 август, започва традиционният летен лагер по таекуон-до и кик бокс на ABC FIGHT CLUB. Тази година той ще се проведе в град Ахелой, хотел „Сънрайз Гардънс“ и ще продължи до 1 септември. Тренировките са дву- и триразови, насочени към подобряване на техниката и физическите и психически качества. 


Тази година в тренировките на лагера ще участват голяма част от световните шампиони и медалисти на юноши и девойки от Световното първенство по таекуон-до GTF и OPEN Световната купа по таекуон-до, които се проведоха в София. Състезанията бяха първите в подобен мащаб след пандемията от Covid-19 в календара на международната Таекуон-до GTF федерация и на практика отбелязаха рестарт на състезателната дейност на това таекуон-до направление.   


Заедно с тях ще тренират и част от малките таекуондисти и кикбоксьори на клуба, за някои от които подобно преживяване ще се случи за първи път. Наред с по-опитните юноши и девойки, част от малките ще получат шансове да се изявят и на състезания по таекуон-до и кик бокс от есенния и зимния календар.


По време на летния лагер в София без прекъсване продължават по летния график и тренировките в залата на ABC FIGHT CLUB на националния стадион.


Директно от лагера отбор на ABC FIGHT CLUB заминава за Държавното първенство по кик бокс стил лоу кик във Варна от 2 до 4 септември.


Публикувана на: 2022-08-25 07:54:42 ч.