Другите за нас

СЕМИНАР С EДНА ОТ ЖИВИТЕ ЛЕГЕНДИ НА ХАПКИДО SGM HWANG IN SHIK


Семинар хапкидо с гранд майстор Хванг Ин Шик ще се проведе на 17 и 18 декември в Бачка Топола, Сърбия

Една от големите легенди в хапкидо – гранд майстор Хванг Ин Шик (Hwang In Shik), посветил целия си живот на бойните изкуства, ще проведе семинар в гр. Бачка Топола, Сърбия, на 17 и 18 декември.

Senior Grand Master Hwang In Shik (82 г.) днес е една от най-влиятелните личности в хапкидо в света и един от малкото носители на X дан в хапкидо.

Отличавал се е с перфектна техника на ударите с крака. Осъвременява техниките в хапкидо така, че да бъдат близо до реалността, и ситуациите, в които съвременен човек може да попадне.

Добрата техника с крака води до участието му във филми за бойни изкуства. Има роли с актьори като Брус Лий, Чък Норис, Джи Хан-Джи, Джеки Чан и др. Притежава задълбочени познания и в други бойни изкуства и източна медицина.

Хапкидо семинарът е възможност за трениращите в Европа да се запознаят на живо с методите на преподаване на SGM Hwang In Shik. Събитието се организира от Световната федерация по хапкидо (World Hapkido Federation). Домакин е Мастер Ненад Врекич, известно име в таекуон-до. Неговите дългогодишни занимания с бойни изкуства и отвореност към различни школи с годините превърнаха Бачка Топола в своеобразен център, където са гостували майстори от цял свят. Мастер Врекич е и голям приятел на ABC FIGHT CLUB и на сахьоним Красимир Гергинов. Участник със свой отбор в Световното първенство по таекуон-до GTF в София.

Семинарът предвижда тренировки по хапкидо със SGM Hwang In Shik и с майстори, които ще му асиситрат на тренировките. Той ще се проведе в хотел “Miznah”, село Зобнатица, Община Бачка Топола.


Публикувана на: 2022-12-06 09:26:34 ч.